Krachttraining met Personal Trainer

Krachttraining wordt bij veel mensen (verkeerdelijk) geassocieerd met bodybuilders of overdreven gespierde lichamen.

Bij Musculo (Spaans voor ‘spier’) zijn het grootste deel van onze trainingen gebaseerd op de beginselen en principes van krachttraining. Door middel van gewichten, apparaten en oefeningen met eigen gewicht, gaan we spieren aanzetten om te verstevigen, te groeien en aan kracht te winnen.

Krachttraining, dat is zowel voor mannen als voor vrouwen:

Mannen: meer en vollere spieren – minder vetmassa
Vrouwen: stevigere spieren – mooie vormen – bikini-proof!
Een goede algemene conditie
Meer kracht
Een gezondere huid / uitstraling

Krachttraining voor mannen

Krachttraining voor mannen helpt de spieren verstevigen & groeien, verlaagt uw vetpercentage en maakt komaf met die ‘uitgezakte’ look. Daarbij zorgt regelmatig intensief sporten voor een natuurlijke boost van testosteron, krijgt u er meer energie van en wordt uw levenskwaliteit verhoogd.

De intensiteit van de krachttraining wordt afgestemd op uw persoonlijk doel: misschien wil u gewoon iets steviger zijn? Of wil u gaan voor dat échte strandlichaam? Krachttraining kan in elke vorm en intensiteit worden uitgeoefend. Ook voor u maken wij graag een persoonlijk schema!

Hoezo, krachttraining voor vrouwen?

Een veel gehoord ‘argument’ van vrouwen die wel willen sporten, maar geen krachttraining willen doen: “Ik wil er niet uit zien als een man”, of nog: “Ik hou niet van een te gespierd lichaam”. Gelukkig werkt het vrouwelijke lichaam anders dan het mannelijke. Door lagere testosteron-niveaus zal u als vrouw niet snel dikke of volle spieren verkrijgen. Wél krijgt u een steviger lichaam!

De tijd dat ‘skinny’ hip was is (gelukkig) reeds lang voorbij. Vrouwen die aan krachttraining (powertraining) doen worden steeds talrijker. Via sociale media zien we dat krachttraining voor vrouwen leidt tot een mooier en gezonder lichaam, met rondingen op de juiste plaats (en zonder er ‘mannelijk’ uit te zien).

Niet overtuigd? Voorbeelden nodig? Neem even een kijkje op de Instagram pagina’s van enkele (professionele) fitness-dames:

Michelle Lewin

Jen Selter

Lais DeLeon